O mai știi? Cum arată "Valentina, grasuța mea frumoasă", la 49 de ani. Actrița are trei copii


Cu siguranță vă ami amintiți de Valentina, personajul plinuț și carismatic în jurul căruia s-a rotit acțiunea din serial. La fel că în cazul telenvelei "Betty cea urâtă", și aici diferențele dintre eroina și actrița care a dat viață personajului au fost majore.


Din punct de vedere fizic, Natalia Streignard, vedeta care a jucat rolul atât de îndrăgit, arata de milioane și era recunoscută pentru faptul că a câștigat numeroase concursuri de frumusețe înainte de a deveni actrița de telenovelă. Fanii serialului au putut să descopere încă de atunci adevărată înfățișare a actriței, care purta un costum, însă mulți au pierdut-o din vedere după încheierea filmărilor.

 

Vezi cum arată acum Natalia Streignard în GALERIA FOTO de mai jos

 

Frumoasă Natalia a mai jucat în câteva telenovele după "Grăsuță mea frumoasă" și apoi a intrat într-un con de umbră, rămânând însărcinată. La 17 ani de la premieră telenovelei, vedetă este mămică  a trei copii - de 8, 4 și 2 ani, pe care i-a născut după vârsta de 40 de ani. 

"Mulți oameni m-au întrebat cum am făcut, pentru că sunt multe femei care după 38 de ani nu pot avea copii. Atunci aș dori să le transmit că nu trebuie să lase niciodată garda jos. Dumnezeu recompensează efortul și eu sunt o dovadă clară în acest sens.", a spus actrița. 

related posts

Modifică setările cookies