O mai ții minte pe Pisi din ”Inimă de țigan”? Iată cum arată acum și ce băiețel simpatic are


Acum 10 ani, telenovela ”Inimă de țigan” i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatorii români, care au fost cuceriți de poveștile de dragoste trăite de personaje. Dana Hauer a interpretat rolul lui Pisi, o tânără din provincie care a reușit să-l cucerească pe afaceristul Gigi Dumbravă, jucat de Florin Zamfirescu.


Tânăra actriță, cu un fizic atrăgător, a intrat foarte bine în pielea personajului, astfel încât fanii au îndrăgit-o imediat pe răsfățata Pisi, care știa să fie și amuzantă și șarmantă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inima de țigan (@inima.de_tigan_)

De câțiva ani, actrița nu mai are apariții în filme, preferând o viață mai liniștită, departe de lumina reflectoarelor. În vârstă de 36 de ani, Dana Hauers s-a reprofilat, devenind makeup artist. În prezent, locuiește în Râmnicu Vâlcea și este fericită în viața de familie. În 2017, Dana a devenit pentru prima dată mamă. Fiul ei este foarte simpatic și îi seamănă leit. 

După cum se poate observa din imaginile postate pe pagina ei de Facebook, actrița nu s-a schimbat prea mult, fiind într-o formă fizică de invidiat. (vezi galeria foto)

Chiar dacă nu mai apare în telenovele, Dana s-a gândit să se facă vloggeriță. Pe canalul ei de YouTube, ea postează destul de des diverse filmulețe despre viața ei de zi cu zi. Recent, actrița bănuia că are coronavirus, dar s-a testat în fața camerei și, spre fericirea ei, rezultatul a fost negativ.

Sursă foto: Facebook/ Dana Hauer Viktor Mihailovici

Vezi și: 

Olimpiada Mamicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravida despre greutatea corporală în timpul sarcinii

FULLSCREEN
O mai ții minte pe Pisi din ”Inimă de țigan”? Iată cum arată acum și ce băiețel simpatic are
  • /

related posts

Modifică setările cookies