O pensionară de 80 de ani și-a găsit iubirea în brațele unui tânăr de 35 de ani! Cei doi se gândesc la nuntă


S-au cunoscut pe Facebook, ea este din Marea Britanie și are 80 de ani, el este din Egipt și are 35 de ani, însă distanța și diferența de vârstă nu au stat în calea fericirii lor.


Povestea de dragoste dintre Iris Jones și Mohamed Ahmed Irbriham pare desprinsă din filme, însă este cât se poate de reală, dacă ar fi să ne luăm după jurnaliștii de la Daily Mail.

Potrivit sursei citate, Iris a mers în luna noiembrie a anului trecut în Egipt pentru a-l cunoaște personal pe bărbatul de care se îndrăgostise pe rețelele de socializare. Cei doi s-au întâlnit și au făcut sex de la prima întâlnire, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 45 de ani!

Iris și Mohamed au decis, la doar patru zile după ce s-au întâlnit în Cairo, să facă nunta, însă acest lucru nu a fost posibil, pentru că femeia nu avea la ea toate actele necesare. Cu toate acestea, ei nu au renunțat la această dorință și au promis că vor deveni soț și soție, chiar dacă rudele britanicei se opun cu vehemență.

După cum spune chiar Iris, familia ei este de părere că Mohamed profită de naivitatea ei și dorește doar să pună mâna pe avere și să obțină cetățenia britanică. Însă bătrânica de 80 de ani, care este cu 10 ani mai în vârstă decât mama lui Mohamed, nu e de acord cu lucrurile pe care le spune familia ei.

Potrivit presei, Iris Jones ar avea o pensie de 200 de lire sterline, dar și o casă în valoare de 220.000 de lire sterline, iar cei doi fii ai ei, în vârstă de 54 și 53 de ani, cred că ar putea rămâne fără această casă, dacă mama lor se căsătorește cu Mohamed.

“Dacă se însoară cu mine pentru averea mea, va fi foarte dezamăgit, pentru că eu trăiesc doar dintr-o pensie. I-am spus de la bun început. În Egipt am fost destul de cheltuitori. Am mers la cele mai bune restaurante în fiecare zi și am împărțit cheltuielile în jumătate. El a spus chiar că va semna un acord prenupțial, pentru că mă vrea pe mine, nu casa mea. Am trăit mulți ani încercând să îi fac pe alții fericiți, acum vreau doar să mă căsătoresc cu bărbatul pe care îl iubesc, înainte să mor. Eu întotdeauna am fost puțin rebelă, iar el este perfect pentru mine”, le-a spus Iris Jones jurnaliștilor din Marea Britanie.

Bătrânica a dezvăluit și cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu Mohamed, afirmând că s-a simțit din nou ca o virgină: “Este incredibil, mă simt din nou ca o virgină. Nu a fost ușor, dar a fost foarte iubitor și romantic. Fostul meu soț spunea că sunt frigidă când am divorțat de el acum 40 de ani, dar acum știu sigur că nu”.

Jurnaliștii britanici au luat legătura și cu Mohamed Ahmed Irbriham, care a dezvăluit că nu s-a gândit deloc la bani atunci când a decis să aibă o relație cu Iris Jones.

“Aici nu este vorba despre bani. Banii nu reprezintă totul în viață. Nu poți cumpăra fericirea cu ei. Dragostea nu are vârstă și nicio altă limită. Eu și Iris ne-am dat seama că ne înțelegem foarte bine și că suntem la fel de sensibili. Nu mă intereseaza ce spun cei din jurul nostrum. Iris e minunată și nu mă interesează banii ei”, a spus Mohamed Ahmed Irbriham.

foto: Facebook Iris Jones

related posts

Modifică setările cookies