O polițistă și-a dat demisia după ce a fost “hărțuită și intimidată” de colegi, iar acum face bani din OnlyFans


O fostă polițistă din Lincolnshire, Anglia, a profitat de popularitatea pe care o are pe rețelele de socializare și și-a făcut cont pe OnlyFans, platformă destinată adulților. 


Leanne Carr, în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută după ce s-a plâns că este “hărțuită și intimidată” frecvent de către colegi din cauza felului în care arată și nu numai. 

Fostul ofițer de poliție a provocat controverse în 2018 când a fost acuzată că a călătorit în jurul lumii în timpul unui concediu medical.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanne Carr (@theleaway)

Ea a negat acuzațiile făcute de foștii ei colegi, care susțin că a publicat fotografii din locații exotice în timp ce era în concediu de odihnă din cauza unei boli legate de stres.

Britanica a demisionat din poliție spunând că a fost hărțuită și intimidată de foștii ei colegi. 

Leanne a vorbit despre plecarea din poliție într-o postare pe Instagram: "De când a devenit acceptabil să judeci pe cineva pe baza felului în care arată? Nimeni nu merită să fie tratat în mod diferit sau mai puțin favorabil, indiferent de ocupația sau de titlul pe care îl are în cadrul acelui loc de muncă. Îmi plac aceleași lucruri ca tuturor celorlalți, călătoresc (în timpul propriului meu concediu, nu în timp ce sunt în concediu medical, așa cum au pretins trollii, fac exerciții fizice, am grijă de corpul meu și fac streaming de jocuri și antrenamentele mele pe Twitch. Este ceva în neregulă cu asta?”.

Absolventă de Științe Penale și Criminalistică, britanica a spus că nu mai suporta tratamentul pe care îl primea din partea colegilor ei.

"După 14 ani de serviciu ca inspector de poliție, sunt extrem de mândră de mine. Am realizat acest lucru prin muncă grea, determinare, sacrificii și dragoste pentru a servi cetățenii. Din păcate, a trebuit să închid ușa negativității pe care am îndurat-o din partea colegilor mei pentru a-mi proteja propria sănătate mintală”, a mai spus femeia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanne Carr (@theleaway)

Acum, Leanne își etalează trupul tonifiat pe contul de Instagram, acolo unde are peste 129.000 de urmăritori. De Halloween, fosta polițistă și-a surprins urmăritorii după ce a anunțat că și-a făcut OnlyFans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanne Carr (@theleaway)

"Atât de încântat să am această pagină în funcțiune și pentru sprijinul vostru... mai multe “bunătăți” în curând", a scris Leanne, potrivit Daily Star.

Pentru puțin peste 11 lire sterline pe lună, admiratorii se pot asigura că nu pierd nimic din ceea ce postează fostul ofițer de poliție. Urmăritorii blondinei au primit vestea cu mult entuziasm, semn că s-au și abonat în număr mare.

Fotografii: Instagram theleaway

related posts

Modifică setările cookies