O preoteasă a renunțat la cele sfinte și face bani din striptease


La ora actuală, Nikole Mitchell își câștigă existența din fotografii și clipuri video postate pe OnlyFans.


Nikole Mitchell recunoaște, pentru The New York Post, că și-a dorit dintotdeauna să devină dansatoare de striptease. ”De la o vârstă fragedă, aveam fantezii despre cum ar fi să fiu stripteuză. Dacă au fost îndoctrinată, convinsă să cred că dorințele mele, trupul meu sunt păcătoase și rele”.

Mamă a trei copii, aceasta a crescut într-o familie conservatoare, baptistă. 

Inițial, Nikole a devenit preoteasă. ”Am fost învățată că femeile nu au voie să conducă și că ele trebuie să stea în bucătărie, să aibă grijă de copii. Și, deși voiam să mă revolt, am hotărât să devin preoteasă pentru că îmi plăcea să fiu în centrul atenției”. 

Femeia de 36 de ani a devenit preoteasă, dar viața i s-a schimbat când a participat la o piesă de teatru destinată comunității LGBT. Aceasta și-a dat seama că este bisexuală și că trebuie să țină această parte a vieții ei departe de biserică, pentru că știa că nu va fi acceptată.

 

În 2017, după ce a ținut o predică la biserică, Nikole  decis să se retragă și să-și exploreze impulsurile sexuale. ”Nu m-am mai întors niciodată”.

Când a făcut prima ședință foto nud, aceasta a plâns: ”Nu m-am simțit niciodată mai sfântă”. Aceasta s-a înscris pe un site destinat adulților, de unde câștigă bani postând conținut explicit. După divorțul de soțul ei, în iunie 2019, aceasta s-a mutat la Los Angeles, unde este fericită și predică ”faptul că orice persoană are dreptul de a se exprima în orice fel crede că e bine pentru ea”.

Foto: Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies