O prezentatoare TV din Rusia a scandalizat opinia publică după ce a pozat pe fundalul indendiilor din Turcia


În timp ce Turcia luptă împotriva incendiilor de vegetație care au cuprins țara, mai mulți turiști ruși s-au pozat nestingheriți pe plajă, pe fundalul dezastrului natural. Printre aceștia s-a aflat și o cunoscută prezentatoare TV și bloggeriță, Victoria Lopyreva, care și-a dezamăgit urmăritorii cu postarea ei de pe Instagram. 

Tag-uri:

Peste 127 de incendii de vegetație care au izbucnit în toată Turcia au fost stinse sau au fost luate sub control în ultimele zile. Pe rețelele sociale apar frecvent postări despre incendii, care au devenit un subiect senzațional pe agenda globală. Cu toate acestea, potrivit publicației turcești Milliyet, mai mulți ruși care își petrec vacanța în Turcia, în special modele și bloggeri au scandalizat opinia publică, scrie russian.rt.com

Printre aceștia s-a aflat și o cunoscută prezentatoare TV a unor emisiuni sportive din Rusia, Victoria Lopyreva.  Aceasta a pozat sexy în mare, pe un fundal care arată un incendiu devastator. Descrierea care însoțea imaginea a fost însă cea care a stârnit mai multe critici. 

„Sunt atât de fierbinte încât totul este în flăcări”, a scris aceasta pe Instagram. 

După ce internauții au luat-o la rost, bloggerița a șters mesajul, dar a păstrat poza. 

O altă bloggeriță din Rusia, a cărei postare a apărut în presa din Turcia, este  Irina Waimer. Aceasta și-a șters pozele de pe Instagram și mesajul care le însoțea, cerându-și scuze public pentru postarea deplasată. 

„Îmi petrec aiurea cea dea 22-a aniversare din cauza unei excursii ”care arde”, a scris Irina pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram/lopyrevavika,  irinawaimer 

Vezi și: Cele mai populare hashtag-uri de pe TikTok
 

related posts

Modifică setările cookies