O profesoară a renunțat să mai predea și a făcut o schimbare radical de carieră. Tânăra a început să își vândă pozele nud pe OnlyFans


Uneori mai simțin nevoia de a încerca și noi meserii, mai ales când faci activitate de atâția ani. Însă, o profesoară din SUA demonstrează că există și decizii radicale când vine vorba de carieră.


Courtney Tillia este fostă profesoară și a predate ani la rând unor copii cu nevoi educaționale speciale. Când și-a dat seama că nu mai poate continua cu salariul de profesor, femeia a luat o decizie neașteptată. 

Bazându-se pe fizicul ei impresionant și pe formele impresionante, Courtney Tillia a decis să vândă conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans, mișcare care susține că i-asalvat viața.

Tânăra de 33 de ani, din Arizona, SUA, câștigă de patru ori salariul său de profesor și a spus că „nu îi este rușine” cu meseria actuală. 

Ea a spus: „Am câștigat și mai mulți bani în timpul pandemiei, deoarece oamenii sunt blocați acasă dorind să se bucure de conținutul meu. Pe vremea când eram profesor, familia mea se lupta o ducea rău financiar. Începusem să-mi urăsc slujba și întunericul a început să se revarsă în alte zone ale vieții mele.”

Courtney, care are peste 160.000 de urmăritori pe Instagram, are acum un salariu de șase cifre, care îi permite să-și întrețină cei patru copii și soțul, care i-au dat binecuvântarea schimbării sale extreme de carieră.

Sursă foto: Instagram courtney.tillia

FULLSCREEN
O profesoară a renunțat să mai predea și a făcut o schimbare radical de carieră. Tânăra a început să își vândă pozele nud pe OnlyFans
  • /

related posts

Modifică setările cookies