O profesoară sexy din SUA a fost concediată după ce s-a aflat că are OnlyFans


Sarah Juree și-a început cariera în OnlyFans în timp ce preda la o școală din Indiana, SUA. După ce superiorii săi au aflat de platformă, femeia a fost concediată, însă nu regretă nimic. Viața i s-a schimbat într-o zi și a fost pur și simplu devastată, dar acum se bucură de tot ceea ce a realizat.


Sarah Juree, în vârstă de 40 de ani, a fost demascată de un reporter local care, într-o zi, a publicat mai multe imagini cu ea din platforma OnlyFans. A fost pur și simplu devastată când a aflat că este concediată, motivul evident fiind conținutul său vulgar.

Femeia s-a străduit să își găsească un job cu normă întreagă pentru a-și crește cei doi copii, în final ajungând să continue cu promovarea platformei de OnlyFans. Totul a venit după ce a primit sfatul unei prietene, care se lăuda că a câștigat 9.000 de lire sterline în acea lună.

„M-am simțit la 40 de ani mai bine decât m-am simțit în toată viața mea. Mă simt în sfârșit sexy și frumoasă la vârstă mijlocie”, a spus Sarah.

Din păcate pentru Sarah, care acum câștigă mai mulți bani decât ar fi putut visa vreodată, a fost lăsată în imposibilitatea de a face ceea ce iubește, să-i învețe pe copii.

„Speranța mea era să câștig din OnlyFans și să și predau în același timp, pentru că îmi place”, a mai spus ea.

Pentru a-și crește veniturile, Sarah s-a gândit să își promoveze pagina de OnlyFans pe Facebook, așa că a acceptat aproape 600 de cereri de prietenie, toate acumulate de-a lungul anilor. Ulterior, le-a trimis oamenilor link-ul care făcea trimitere către platformă, iar acum spune că se descurcă de minune.

„Am avut cam 600 de cereri de prietenie, le-am acceptat pe toate și am început să-mi trimit linkul”, a mai dezvăluit fosta profesoară.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies