O româncă a devenit virală, după ce a mărturisit că are 9 nume. Cum o cheamă pe tânără


O tânără din România a devenit virală pe TikTok după ce a postat un filmuleț în care le-a mărturisit urmăritorilor că are nu mai puțin de 9 nume. 

Tag-uri:

“Da, pe bune că am atâtea nume. 9 nume: LAILA HUSSAM WAJIH SADIC ABDEL HAFED FZ’A MARIA ILINCA. Sunt o fată de nota 9. Și dacă nu îți place numele meu, du-te și caută o fată cu mai puține nume”, a glumit tânăra. 

Clipul postat de Laila a adunat peste 2,1 milioane de vizualizări și sute de comentarii. Unii dintre internauți au fost curioși să afle de ce are tânăra atâtea nume, alții s-au întrecut în glume.

@lailaforyou Răspunde lui @Iuliana Elena ♬ Funny Song - Cavendish Music

“Ea în catalog avea pagina ei!”, “Cred că jumătate de oră îți lua să scrii toate numele, din orice examen, inclusiv Bac. Și eu care mă plângeam cu 2 prenume”, “Închipuie-ți sa-i uite iubitul un nume..”, “Cred că mai era loc de 2-3 nume dar n-am mai scris pixul ..”, sunt unele dintre mesajele postate de internauți.

Se pare că tânăra, care este actrița, este de religie musulmană. 

“Ideea e că la religia pe care o are, ia numele tatălui, al bunicului, străbunicului, etc, iar la final este numele ei de familie, prenumele”, a scris unul dintre urmăritorii Lailei. 

Laila are 25 de ani, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale din București și adoră să cânte. Tânăra a apărut în 2019 în filmul 5Gang: Un altfel de Crăciun.

Fotografii: Instagram lailaahafiz/ Capturi TikTok

related posts

Modifică setările cookies