O stewardesă a anunțat că se află o bombă în avion doar ca să își oprească fostul iubit să zboare cu actuala parteneră


O însoțitoare de zbor a lansat amenințarea cu bombă pentru ca pasagerii avionului să fie evacuați, motivul fiind acela că printre ei se afla și fostul iubit, alături de noua lui parteneră.


Daniela Carbone, o stewardesă de la compania aeriană Aerolineas Argentinas, se afla în avionul care urma să decoleze din Buenos Aires, capitala Argentinei, către Miami. La un moment dat, femeia a anunțat că la bord se află o bombă, asta doar ca să îl împiedice pe fostul partener să plece alături de actuala iubită, ambii aflându-se printre pasageri.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, însoțitoarea de zbor a decis să folosească telefonul mobil al fiicei sale pentru a lansa amenințarea. Mai mult decât atât, aceasta a folosit și un software de distorsionare a vocii pentru a-și ascunde identitatea.

„Spune-i căpitanului că am pus trei bombe. Nu vă mai jucați cu politica și verificați avionul, pentru că va exploda în mii de bucăți”, a spus Daniela Carbone, potrivit independent.co.uk

După incidentul provocat din pură gelozie, compania aeriană a pierdut aproape un milion de dolari, iar stewardesa riscă până la până la șase ani de închisoare. Daniela Carbone dezvăluia că a decis să facă acest lucru din cauza faptului că „nu suporta să fie abandonată de el”.

Sursă foto: Shutterstock

  • O stewardesă a anunțat că se află o bombă în avion doar ca să își oprească fostul iubit să zboare cu actuala parteneră
Modifică setările cookies