O sursă din Palatul Kensington explică motivul tensiunilor din familia regală: Meghan Markle nu are o relație bună cu William


În ultima vreme presa a tot scris că Meghan Markle și Kate Middleton ar avea o relație glacială și că Ducesele sunt într-un permanent conflict.


O sursă din Palatul Kensington a declarat pentru Daily Mail că lucrurile nu stau, de fapt, așa. Meghan Markle nu ar avea un conflict cu soția lui William, ci cu William.

La începutul lunii, presa britanică scria că neînțelegerile dintre Ducese ar fi, de fapt, motivul pentru care Meghan și Harry se mută din Palatul Kensington pe proprietatea de la Frogmore. 

Apropiații cuplului au declarat atunci pentru Daily Mail că Harry nu ar mai fi suportat conflictul constant dintre soția lui și soția lui William, așa că ar fi decis că singura soluție e să se mute.

Nici Kate nu ar fi avut cuvinte mai frumoase la adresa lui Meghan. „Kate nu o place chiar atât de mult pe Meghan. I se pare că nu are nimic în comun cu ea, diferențele culturale sunt mult prea mari. [...] Nu îi place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, declarau atunci apropiații familiei regale.

Cu toate astea, se pare că, totuși, relația glacială ar exista doar între Meghan și William.

Sursa citată de Daily Mail a spus că William nu ar fi fost de acord ca fratele său să se căsătorească cu Meghan Markle, iar Harry s-ar fi supărat atunci când a fost sfătuit să nu facă marele pas alături de actrița americană.

Ulterior, potrivit aceleiași surse, William ar fi venit la nunta lui Harry doar pentru a nu încălca protocolul și doar la insistențele Reginei și ale tatălui său, Prințul Moștenitor Charles. related posts