O tânără a primit interdicție la sală pentru că este mult prea sexy! Ce mesaj a transmis în mediul online


Shirls Larson, un model fitness din Statele Unite, a fost nevoită să își găsească o altă sală de sport, asta după ce nu a mai fost lăsată să intre în cea la care mergea de nu mai puțin de șase ani! Motivul? Este mult prea provocatoare, sau cel puțin așa povestește ea în mediul online.

Tag-uri: #Shirls Larson

Shirls Larson este un model fitness extrem de cunoscut în Stele Unite, care a reușit să adune, de-a lungul timpului, o comunitate impresionantă de admiratori pe rețelele de socializare. Are o siluetă perfectă, rezultată după ani întregi de antrenamente intense la sală, locul în care a primit de curând interdicție. Abonamentul său a fost suspendat pe motiv că imaginile publicate pe conturile sale sunt deocheate și „lipsite de bun simț”, dar adevărata problemă ar fi fost, de fapt, alta. 

Managerii sălii de sport ar fi aflat că Shirls Larson este creatoare de conținut pe un site destinat adulților, lucru care i-a determinat să nu o mai lase pe tânără să pună piciorul în incintă. Fără să știe, femeia a venit din nou să se antreneze la sala respectivă, așa cum a făcut timp de șase ani, dar a avut o mare surpriză.

„Am fost dată afară din sala de sport aflată în orașul meu natal, al cărei membru sunt de 6 ani, pentru că am publicat fotografii lipsite de bun simț pe Instagram. Sunt un spirit liber, sunt prietenoasă și mă consider importantă, indiferent de ceea ce aleg să port (sau să nu port)”, a notat Shirls Larson pe contul său de Twitter.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies