O tânără, antreprenor de pompe funebre, virală pe TikTok


Eillen Hollis, antreprenor de pompe funebre,a devenit virală pe TikTok după ce a povestit sincer cum este viața sa printre oameni morți. 


O tânără din New York a devenit o minicelebritate pe social media, drept ”TikTok mortician”, datorită clipurilor sale despre viața printre persoane care au trecut la cele veșnice.

 

Eillen Hollis are aproape jumătate de milion de urmăritori, care sunt interesați de partea macabră a meseriei sale sau, pur și simplu, vor să știe mai multe despre serviciile funerare. 

@hollisfuneralhome

Answer to @jessicadeegan28 #bambi #bamboo #greenburial #funeralhome

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

 

Hollis (31 de ani) este directorul casei funerare care a fost, timp de 40 de ani, condusă de tatăl ei. Aceasta și-a construit baza de fani pe TikTok răspunzând unor întrebări precum ”Este obligatoriu să fii îngropat într-un sicriu?” (Nu, trupurile neînsuflețite pot fi înfășurate în material textil, dar cimitirele pot avea propriile reguli) sau ”Sunt înlăturate piercing-urile?” (doar pentru curățare, în timpul procesului de îmbălsămare, apoi puse înapoi sau înmânate familiilor care vor să păstreze bijuteriile)

 

Clipurile ei despre cum să-ți faci planuri pentru un eventual deces, de ce nu trebuie să folosești machiaj mortuar pe cei vii sau despre cum arată un sicriu de bambus biodegradabil au strâns sute de mii de vizualizări, like-uri și comentarii. 

 

Tânăra primește întrebări despre autopsii, îmbălsămare, surperstiții, congelare, rigor mortis sau procesiuni funerare. Cândva, cineva a întrebat-o: ”Ce se întâmplă când mori și ești în perioada menstruației?”.

 

„Nu cred că există întrebare prea trăsnită. Scopul este să-i ajut pe oameni să fie privească moartea cu un pic de relaxare, să vadă că au opțiuni”, a mărturisit Eillen Hollis.

 

Foto: TikTok

related posts

Modifică setările cookies