O tânără influencer a murit pe masa de operație în timpul unei rinoplastii


O banală operație de îndreptare a imperfecțiunilor nasului i-a fost fatală rusoaicei Marina Lebedeva. Tânăra de 31 de ani a făcut stop cardiac în timpul intervenției chirurgicale. 


Imaginile de pe camerele de supraveghere ale clinicii din Sankt Petersburg au surprins momentul în care medicii au început să se agite pe lângă pacientă. Tânăra era întinsă pe masa de operație, sub efectul anesteziei. În timp ce lucrau, medicii au sesizat o creștere mare a temperaturii corporale și au pus asta pe seama anestezicului.

Au încercat să o resusciteze pe loc, însă nu au reușit să o țină în viață. Marina Lebedeva a murit pe masa de operație, la 25 august, în timpul intervenției de îndreptare a unor imperfecțiuni pe care le avea la nas.

Citește șiOperaţii banale, dar fatale. Cine e fotomodelul care a murit după o rinoplastie şi o liposucţie

Managerul clinicii private unde a fost declarat decesul a precizat că pacienta a trecut mai multe teste înainte de începerea operației. Alexander Efremov crede că problemele genetice au fost cele care au dus la acest incident regretabil.

Marina Lebedeva era căsătorită și avea un băiat. Soțul ei, care era plecat într-o călătorie de afaceri când tragedia s-a petrecut, s-a întors de urgență la Sankt Petersburg pentru a se ocupa de înmormântare.

O anchetă a fost demarată pentru a se stabili dacă decesul a survenit din cauza medicilor sau a încălcării procedurilor medicale.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies