O tânără își vinde pozele nud, iar banii merg către armata ucraineană. Cum a luat naștere proiectul “TerOnlyFans”


Proiectul “TerOnlyFans” a fost demarat de Nastsassia Nasko, o tânără originară din Belarus, care a reușit să strângă o sumă uriașă de bani în doar trei luni pentru armata din Ucraina. 


Nastsassia a povestit că proiectul a început dintr-o întâmplare și că e fericită că-și poate ajuta vecinii. 

"Mă simt fericită pentru că pot să sprijin oamenii din Ucraina și să arăt că nu toți bielorușii îi plac pe ruși și că suntem oameni buni”, a declarat tânăra potrivit Daily Star

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anasty (@evrlstng_winter)

Ea a explicat că la începutul invaziei, în februarie, a postat pe Twitter un mesaj în care cerea ajutorul internauților pentru a evacua o cunoștință din Harkov.

Întrucât nu a primit niciun răspuns, ea a scris în glumă pe Twitter că va trimite o fotografie nud cu ea oricui ar putea să o ajute.

În 5 minute, tânăra a primit peste zece mesaje, iar cunoștința ei a fost în cele din urmă scoasă în siguranță din orașul asediat.

De asemenea, ea s-a ținut de promisiune și a trimis fotografia ei nud bărbatului care a ajutat la evacuare.

Câteva zile mai târziu, tânăra de 23 de ani, alături de prietena ei Anastasiya, a lansat "TerOnlyFans" ("Ter" înseamnă apărare teritorială) în încercarea de a ajuta Ucraina.

Proiectul este destul de asemănător cu platforma de conținut pentru adulți OnlyFans, doar că veniturile merg direct către armata ucraineană.

De la lansarea site-ului, 35 de femei și 3 bărbați s-au oferit voluntari și urcă poze nud pe platformă. Ei au reușit să strângă peste 650.000 de euro în doar trei luni.

Nastsassia a explicat că majoritatea donațiilor merg către Apărarea Teritorială a Ucrainei și, deși majoritatea provin din Ucraina, au primit donații și din Olanda, Franța și Marea Britanie.

Cea mai mare donație pe care au primit-o până acum a fost o plată în criptomonede în valoare de 2.530 de euro.

În ciuda volumului mare de muncă, Nasko, care lucrează și ca manager de marketing, a promis că va continua până la sfârșitul războiului.

"Vom încheia acest proiect atunci când Putin va muri și Rusia își va opri agresiunea", a declarat ea.

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies