O tânără s-a logodit cu ea însăşi şi acum promovează o altă orientare sexuală: autosexualitatea


Ghia Vitale, în vârstă de 30 de ani, din SUA, se identifică drept autosexuală şi autoromantică. 

Tag-uri:

Mai mult, pe paginile de Facebook şi Instagram se defineşte ca atare şi se declară mândră de acest lucru. În unele postări recunoaşte că, după standardele societăţii are câteva kilograme în plus, dar afirmă că: "Azi o să fie o zi grozavă. Azi chiar mă simt atrasă de mine insămi."

Tânăra a declarat pentru metro.co.uk că este logodită cu sine din martie 2017 şi că urmează să organizeze nunta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is gonna be a day! I’m really feeling attracted to myself today. #saturday #selfie #autosexual

O postare distribuită de Ghia Vitale (@angel0fthe0dd) pe

 
Pentru sursa citată, Ghia povesteşte:
 
„Definiţia mea pentru autosexualitate este să fii atras de propria persoană.  Îmi amintesc că aveam în jur de şapte ani atunci când m-am uitat în oglindă şi am simţit atracţie. Nu am auzit însă termenul de autosexual până când nu am terminat facultatea, în 2013. Atracţia pe care o simţeam faţă de mine mi-a provocat sentimente de confuzie uneori, însă din momentul în care am aflat despre autosexualitate, m-am bucurat că există un termen pentru experienţa mea. Eu am considerat încă din facultate că am o relaţie cu mine însămi. Înainte de a afla dspre autosexualitate, am avut sentimente de natură romantică şi dorinţă sexuală pentru mine, însă am presupus întotdeauna că trebuie să fii cu o altă persoană pentru ca societatea să te valideze. Acum realizez că relaţia mea cu mine este la fel de validă ca orice altă relaţie“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feelin’ myself. ???? I love autosexuality. #selfie #Saturday #autosexual

O postare distribuită de Ghia Vitale (@angel0fthe0dd) pe

Autosexualitatea sau atracţia pentru propria persoană poate deveni într-adevăr o identitate de gen. Face referire la persoanele care simt "fluturi în stomac" când se gândesc la propria persoană, iar propriul lor trup le provoacă dorinţă sexuală. 

Foto: Facebook/Instagramrelated posts