O tânără susține că a fost trimisă acasă de la job, pe motiv că purta o ținută provocatoare


Marie a ajuns în presa din Marea Britanie după ce a distribuit un filmuleț pe TikTok. Tânăra s-a plâns internauților că a fost trimisă acasă după ce ar fi îmbrăcat o ținută „nepotrivită” la job.


Britanica s-a filmat în ținuta considerată indecentă și le-a cerut părerea urmăritorilor, scrie The Sun

“Am fost trimisă acasă de la serviciu pentru că aș avea o ținută nepotrivită. Habar nu am care e problema! Ar trebui să-mi dau demisia?”, a scris ea în dreptul filmulețului care are peste 80.000 de vizualizări. 

În clipul de TikTok, Marie poartă cămășă lila cu decolteu în v și o pereche de pantaloni negri tip țigaretă.

@notmariedee

Should i quit

♬ original sound - huncho.laflame

Internauți n-au rămas indiferenți și s-au întrecut în comentarii. Unii sunt de părere că șefii fetei au exagerat, alții i-au spus că nu s-ar putea concentra la muncă dacă ar avea o așa colegă în preajma lor. 

"Și eu aș fi distras", “Are sens. Să mă faci să întorc capul mereu , mă aleg cu dureri de cap la job", “La care casă te-au trimis?”, i-au scris internauți. 

Unii s-au amuzat de situație și au sugerat că nu era vorba de faptul că ținuta era prea revelatoare, ci altceva era în neregulă: “Violetul nu merge cu negru”.

Au fost destui care i-au luat apărarea: „Nu, nu, nu. Nu înțeleg ce e în neregulă cu ținuta ta", “Ești classy și frumoasă!”, “Să ai sâni nu e ilegal!”, “Te-aș fi lăsat să rămâi doar ca să te admir!”.

Fotografii: capturi TikTok
 

related posts

Modifică setările cookies