O televiziune a filmat momentul în care un corespondent era atacat de talibani! Un video arată cum afgani și americani încearcă să se salveze


Atenție, imaginile și informațiile pot avea un puternic impact emoțional 


„A trebuit să intervenim și să țipăm”, a afirmat reporterul CNN în direct, după o altercație cu talibanii. Corespondentul internațional șef al CNN, Clarissa Ward, a raportat că militanții talibani erau pregătiți să „biciuiască” un producător de teren cu patul puștii înainte ca un coleg de luptă să intervină și să împiedice un atac.
 
„Doi luptători talibani tocmai au venit cu pistoalele și erau gata să-l lovească, iar noi a trebuit să intervenim și să țipăm; un alt luptător taliban a spus:„ Nu, nu, nu, nu ” nu face asta. Sunt jurnaliști ”, a raportat Ward din Kabul.

"A existat un flux constant de focuri de armă", a spus Clarissa Ward. A adăugat că echipa ei a fost „abordată” de oameni care cer ajutor pentru a ieși din țară.

 

 

„Este atât de sfâșietor - toată lumea vine la noi cu hârtiile, pașapoartele și spune„ te rog, am lucrat la Tabăra Pheonix, am lucrat la această tabără, am fost traducător, ajută-mă să intru, ajută-mă să ajung în America, ajută îmi iau SIV - viza mea, pentru a ieși din țară '. Și apoi talibanii au venit, acest luptător tocmai și-a ridicat arma în aer de parcă ar fi fost pe punctul de a începe să tragă, așa că a trebuit să fugim și să ne adăpostim ”, a povestit doamna Ward.
 
Descriind „cel mai înspăimântător moment” pentru echipa CNN, Clarissa Ward a spus că producătorul de teren Brent Swails filmează cu iPhone-ul său atunci când doi luptători talibani s-au apropiat, gata să-l atace pe Swails. Restul echipei CNN a intervenit împreună cu un alt luptător taliban care le-a spus celorlalți să nu atace reporterii.
 
„Am acoperit tot felul de situații nebunești - asta a fost haos,” a spus Clarissa Ward. Într-un mesaj preluat și pe contul de Twitter al Clarissei, este filmată o astfel de scenă  haotică din Kabul, în care o mulțime de oameni, americani și afgani, încearcă să se salveze de talibani.
 
 

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor

related posts

Modifică setările cookies