O ucraineancă face furori pe Instagram după ce s-a pozat nud pe cele mai frumoase plaje din lume. Roșcata fără inhibiții are milioane de fani


Julia Yaroshenko, în vârstă de 31 de ani, este un model de origine ucraineană care are peste 1 milion de urmăritori doar pe Instagram. Roșcata cu forme perfecte și-a câștigat popularitatea cu fotografiile ei incendiare, realizate pe diverse continente. 


Julia este cunoscută pentru pozele sale extrem de sexy, având apariții în multe reviste de lifestyle sau pentru bărbați. Roșcata este pasionată de călătorii, iar ipostazele fierbinți în care a pozat pe diverse plaje din lume i-au adus și o mai mare popularitate. În prezent, modelul se află în Bali. 

Julia a pozat topless sau nud pe plajele din Indonezia, Australia, Zanzibar, Caraibe, Nisa (Franța) și lista poate continua. Astfel și-a creat un portofoliu impresionant de fotografii. 

Julia locuiește în Suedia, dar anul trecut l-a petrecut călătorind și filmând. Fotograful suedez Joakim Karlsson încearcă să țină pasul cu Julia, care este muza sa, călătorind împreună cu ea peste tot în lume. Cele mai multe fotografii ale modelului de pe Instagram sunt realizate de el. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto. 

 

Sursă foto: Instagram thejulia

Vezi și: Sneak peek din culisele Românii au talent. Cum se simt concurenții înainte de a intra pe scenă?

 

related posts

Modifică setările cookies