Oana Radu, fotografiată topless după ce a slăbit peste 50 kg! Ce reacție au avut fanii artistei


În ultimii ani, Oana Radu a vorbit destul de des despre stilul ei de viață și despre cum a reușit să slăbească peste 50 de kilograme. Și nu doar o dată, ci de două ori, deoarece la un moment dat se îngrășase la loc.


Artista, care în urmă cu foarte mulți ani cucerea publicul la „Vocea României” și cântărea la acea vreme peste 120 de kilograme, a fost ambițioasă și a reușit să aibă corpul mult dorit, chiar dacă, după cum spune ea, încă este „under construction”.

În urmă cu doar câteva ore, pentru  le demonstra tuturor că se simte bine în pielea ei, Oana Radu s-a lăsat fotografiată topless și a postat imaginea pe Instagram, acolo unde a adunat zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

„Probabil sânii mei nu sunt perfecți! Probabil nici corpul meu nu este! Ceea ce este perfect este faptul că trăiesc și sunt sănătoasă! Corpul meu este încă «Under construction», după ce m-am luptat de două ori în viața asta cu multe kilograme! Chestie pe care deja o știți, nu?!”, a scris Oana Radu în dreptul fotografiei.

Așa cum era de așteptat, cei care au comentat pe Instagram în dreptul imaginii au fost împărțiți în două tabere: cei care au lăudat-o pe Oana Radu pentru felul în care arată acum și pentru ambiția de care a dat dovadă, dar și cei care au pus-o la zid.

„Ai o voce super. Dar schimbarea... nu-mi place ce văd, sorry”, „Cum te postezi pentru niște like-uri...” și „Când nu te mai bagă lumea în seamă... faci orice să ieși în față” au fost doar câteva dintre cele scrise de persoanele cârcotașe.

foto: Instagram Oana Radu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies