Oana Radu, reactie dupa ce iubitul ei a fost incendiat: “Este in coma indusa si nu se stie daca ii amputeaza piciorul”


De 8 zile încoace, Oana Radu trăiește un adevărat coșmar! Iubitul său a fost victima unui om care nu era în deplinătatea facultăților mintale, care l-a împroșcat cu benzină și incendiat, în urma incidentului nefericit acesta având arsuri pe 75% din suprafața corpului. 


Medicii sunt rezervați în privința sa și s-a pus problema amputării piciorului. Oana Radu nu mai are liniște, își dorește dreptate pentru iubitul său și se roagă în fiecare zi ca acesta să își poată reveni! Iată ce spune artista, exclusiv pentru Perfecte.ro!

“Iubitul meu este în comă indusă! Încă nu știm exact care este situația lui, este incertă! Nu se știe exact dacă îi amputează piciorul, medicii sunt rezervați. El este într-o situație foarte gravă, ne rugăm cu toții pentru el. Singura lui șansă este să ne rugăm, altceva nu se mai poate face! Asta este viața noastră de 8 zile încoace, așteptăm să treacă cele 3 săptămâni critice! Dacă rămân sănătoasă la cap e mare lucru! De pe 7 septembrie o să aflăm exact ce facem mai departe și probabil că o să-mi reiau concertele și agenda”, spune Oana Radu.

Oana spune ca e nevoie in continuare de sange: “Alin Mihai Suflea este numele lui, se poate dona de oriunde din țară!”

“Este foarte greu! Nu mă sim rău fizic sau clinic, doar că am niște vechi probleme care mi-au revenit, mi-au revenit atacurile de panică cu care mă luptăm să scap de ele. Să suport tragedia asta acum…e totul la dublu. Zilnic sunt la spital, alături de iubitul meu și o să lupt pentru el să se facă dreptate! Cineva va fi tras la răspundere! Era un vecin de-al lui cu care a copilărit, sonat, probabil că mama lui va plăti pentru ce s-a întâmplat!”, spune cantareata.

 

FULLSCREEN
Oana Radu, reactie dupa ce iubitul ei a fost incendiat: “Este in coma indusa si nu se stie daca ii amputeaza piciorul”
  • /

related posts

Modifică setările cookies