Oana Radu s-a îndrăgostit la patru luni după ce i-a murit iubitul? Fanii au pus-o la zid pe artistă


La începutul lunii septembrie, Oana Radu anunța pe rețelele de socializare că trece printr-o mare darmă, după ce iubitul ei a murit.

Tag-uri: #Oana Radu

Alin, care fusese partenerul artistei mai mult timp, a fost atacat în luna august cu o sticlă incendiară în scara blocului în care locuia, având arsuri pe tot corpul. Din păcate, după câteva săptămâni petrecute în spital, iubitul Oanei Radu a murit, vestea fiind dată chiar de cântăreață.

Oana Radu a lansat și o melodie în memoria fostului ei partener, însă acum artista a fost pusă la zid de fani, deoarece s-a îndrăgostit din nou. Din câte se pare, noul iubit al cântăreței este Cătălin, antrenorul ei personal de fitness, despre care spunea, la finalul lunii noiembrie, că îi este foarte bun prieten și că zvonurile potrivit cărora ei ar forma un cuplu sunt false.

În ultimele zile, Cătălin a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din care reiese că este într-o relație cu Oana Radu, chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile. Cu toate acestea, fanii au atacat-o imediat pe artistă, afirmând că nu este normal ce face.

„Parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău. Acum sunteți împreună?”, „Dacă te uiți la el pe profil, prima poză împreună e în noiembrie, deci da... cât timp a apărut la televizor zicea că nu și ce suferea și plângea”, „Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul” și „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu mi-au trebuit doi ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Vezi și: Oana Radu, cover după superhitul lui Mariah Carey

related posts

Modifică setările cookies