Oana Roman a plecat în Italia, în mijlocul epidemiei de coronavirus! Ce a găsit acolo


Întreaga planetă este speriată de coronavirus, un virus care a fost descoperit în Wuhan (China) și care s-a răspândit rapid în lume.


Din Europa, cea mai afectată țară este Italia, acolo unde au murit 11 persoane și peste 300 sunt bolnave, iar mulți românii care locuiesc acolo au decis să părăească Cizma, după cum mai este denumită regiunea.

Chiar dacă țara este în carantină și oamenii ocolesc Italia, există și români care aleg să își petreacă vacanța acolo, în ciuda avertismentelor primite. Una dintre persoanele care au plecat recent în Italia este Oana Roman, care se află la Roma alături de fostul ei soț și de fetița lor.

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicați, e plin de turiști, nu e nicio urmă de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi. Mâine mergem la Vatican”, a scris Oana Roman în dreptul unei fotografii de pe Instagram.

Imediat, fanii au început să comenteze și au întrebat-o de ce s-a dus în Italia, dacă acolo coronavirusul a lovit în plin populația. „Ia-te după toți cretinii care bat câmpii . Teoria conspirației e făcută pentru oameni care nu vor să gândească. Te rog mult, păstrează-ți opiniile pentru tine, eu fac fix ce cred” și „Dacă te-ai fi informat 30 de secunde, ai fi aflat de exemplu că acestă gripă virus nu se ia la copii. S-au înregistrat zero cazuri în lume pentru copiii între zero și 10 ani. Dar e greu rău să ne informăm și să citim și să fim raționali” au fost două dintre răspunsurile pe care vedeta le-a dat fanilor.

Mai mult decât atât, atunci când a fost întrebată de ce  și cum a plecat în Italia, ținând cont că zborurile sunt anulate, Oana Roman a avut din nou un răspuns acid: „Nu există așa ceva. Astea sunt aberații, nu se anulează zboruri cu o săptămână înainte. Vă rog eu mult, nu mai panicați lumea. Eu sunt la Roma și e totul normal. Nu mai credeți toate tâmpeniile. Nu există așa ceva. Nu s-a anulat niciun zbor la Roma. Cred că nu ai înțeles bine”.

Vezi și: Oana Roman, tot adevărul despre divorțul de Marius

related posts