Oana Roman, dezvăluiri despre incidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu


Invitată în platou la “Vorbește lumea” să comenteze cele mai noi știri din peisajul monden românesc, Oana Roman a vorbit despre controversatul caz al lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un accident grav, în urma căruia un tânăr de 24 de ani și tată a doi copii și-a pierdut viața. Aflat aproape de comă alcoolică și sub influența drogurilor, Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias din capitală, în stare foarte gravă. Acum el a fost transferat la un spital din străinătate.


“Eu îl cunosc pe Gino de foarte mulți ani și este evident că aici este vorba despre un copil care a fost scapăt de sub control, care avea toate datele să fie ok. Este un copil deștept, crescut ok, un copil frumos. Mă gândeam zilele trecute că la cum arată băiatul ăsta, dacă ar fi avut un pic de ambiție sau dacă ar fi fost îndrumat de mic, ar fi ajuns un mare super top model. Băiatul ăsta ar fi avut șanse să fie pe cele mai mari podiumuri de modă”, a spus Oana Roman la “Vorbește lumea”.

 

Oana Roman crede că sunt sustificate speculațiile care au apărut după transferul acestuia în străinătate. “Nu este la prima abatere, el a mai avut probleme acum câțiva ani, a fost arestat preventiv, a fost scapăt, dar lucrurile nu au fost atât de clare. Acum e vinovat pentru trei infracțiuni extrem de grave -  a condus foarte repede, sub influența alcoolului și a drogurilor și a omorât un om. E evident că acest băiat trebuie să răspundă pentru că e a făcut.

Dacă nu era în situația asta critică, era ori în arest preventiv ori sub control judiciar. Clar nu avea voie să părăsească țara. Faptul că el a plecat, pentru motivul ăsta, că acolo îi salvăm viața, lasă loc unor speculații din partea unor oameni, care pot spune pe bună dreptate “Domne, l-ați scos de aici să îl faceți scapăt!” Clar te poți gândi la asta, nu este aberant. Fapta e atât de gravă încât oricât și-ar dori ei să îl scape, nu au cum. Aici vorbim de ani grei de pușcărie”, spune Oana Roman.

“Oamenii aia vor dori răzbunare, clar. Îi va costa și bani, vor cere pagube morale și despăgubiri. Aceasta familie a pierdut un tânăr tată”, a completat aceasta. 

Mario Iorgulescu se afla la volanul unui Aston Martin. Potrivit stirileprotv.ro,  acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 km/h, dar specialiştii spun că nu e sigur că aceasta era viteza de deplasare.

După accident, Mario Iorgulescu a ajuns la terapie intensivă, în comă, unde a stat intubat și ventilat mecanic.

Potrivit datelor furnizate de specialiști, citați de Știrile Pro TV, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, iar la a doua examinare, 1,76 g/l alcool pur în sânge - ceea ce denotă că în momentul accidentului alcoolemia ar fi putut fi uriaşă, chiar 2,20 g/l alcool pur în sânge - atât de mare, încât se apropie de pragul comei alcoolice.

Fiul lui Gino Iorgulescu a ieşit pozitiv și la testul de depistare a drogurilor.

related posts

Modifică setările cookies