Oana Roman, după ce a pozat în lenjerie: "Eu mă iubesc pe mine!" Ce mesaj are pentru cei care o critică


După ce a slăbit câteva kilograme în ultima perioadă, vedeta a acceptat provocarea de a se lăsa fotografiată în ipostaze provocatoare, în vederea unei reclame.
 


Deşi mulţi dintre au lăudat curajul Oanei de a adopta o astfel de ţinută, unele voci au criticat decizia ei şi au folosit cuvinte dure la adresa vedetei. Inclusiv Iulia Albu a fost ironică la adresa ei și a postat pe Facebook: “Oana Roman s-a apucat de desenat cârpe. Si de pozat in labele goale.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love myself! Be CONFIDENT! Be yourself! #mystyle #mylife #myway @prema_luxury_home

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

 
Așa că Oana a decis să îi pună la punct pe cei care o critică:
 
„Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții. 

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi!”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am făcut o ședință foto, am pus o poza ! Decenta ! Nu stiu daca frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, si subiectiv ! Si v ati năpustit asupra mea ca sacalii , ati aruncat ura, venin, răutate, jigniri de necitit. V ati vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ati aratat cat de mult rau poate zace intr o femeie , unele care sunt mame, bunici , soții. M ati călcat în picioare pt ca am curaj, pt ca sunt asumată, pt ca nu urlu, nu tip, nu mi pun poalele in cap, pt ca am coloana vertebrală, stau dreapta , am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pt ca lupt ca sa fiu independenta, liberă , si in loc sa faceti la fel, din neputința aruncați cu tot ce e mai rau in voi ! Apoi va supărati ca va raspund si nu stau sa înghit rahatul vostru ! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică si rezonează cu mine ! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase. Alegeți sa fiti negre la suflet si fara sansa de a deveni oameni frumoși. Tot raul asta se întoarce la voi ! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

 
Fotografiile sexy au apărut la puțin timp după ce vedeta a anunţat faptul că ea şi Marius Elisei au decis să îşi continue viaţa separate.
 
Oana a fost ctiticată și în alte ocazii! Vezi cum a reacționat atunci, pe PRO TV PLUS

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies