Oana Roman, foarte supărată pe Petre Roman: "Poate nu am fost o fiică bună, dar copilul meu ce vină are?"


Oana a mai făcut referiri triste cu privire la relația pe care o are cu tatăl ei, dar de data aceasta, într-un Instastory a vorbit despre cât de supărată este că Petre Roman, la fel ca niciun alt bunic în afară de Mioara Roman, nu a sunat de ziua fetiței ei, Izabela.


"De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a spus Oana Roman.

Ea a mărturisit că motivul pentru care a ales să facă public această situație e că și-a dorit mult să deschidă un subiect care îi interesează pe mulți: “cum îi explici unui copil că bunicii nu au sunat de ziua lui?”

FOTO:

INSTAGRAM OANA ROMAN

FACEBOOK OANA ROMAN

 

Cum faci o rețeta inspirata de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate

related posts

Modifică setările cookies