Oana Roman, mesaj romantic pentru Marius Elisei: “Poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui!”


Dulce este împăcarea, cel puțin în cazul Oanei Roman. Vedeta este mai fericită ca niciodată de când s-a întors în brațele celui care i-a fost soț vreme de 7 ani. 

 


N-a fost ușor, însă Marius Elisei a luptat cu toate armele din dotare pentru a-și recuceri fosta soție. Cei doi au divorțat legal în februarie 2021, după 7 ani de căsnicie.

La sfârșitul primăverii, au apărut primele semne că între cei doi s-a reaprins flacăra iubirii. În luna iunie, Oana și Marius au confirmat că s-au împăcat după ce au petrecut câteva zile la mare, alături de fiica lor.

De la marea împăcare, cei doi sunt de nedespărțit și își declară dragostea pe conturile de socializare. Recent, Oana Roman a postat un mesaj romantic pentru Marius, iar internauții au fost extrem de încântați. 

“Gestul ăsta de tandrețe când iei obrazul în palmă, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui . Cu bune și rele, este singurul om din viata mea pe care știu ca ma pot baza și singurul care ma iubește orice s ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul ca sunt protejată și am ales corect cu sufletul”, a scris fiica lui Petre Roman pe Instagram. 

Oana Roman a mărturisit că mult timp i-a fost greu, însă acum consideră că cei doi au un echilibru aproape perfect împreună.

“Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă să mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună”, a conchis vedeta. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.8 Povestea Cramei The Iconic Estate

related posts

Modifică setările cookies