Oana Roman, noi informații din vacanța din Italia: „Nu există niciun fel de panică pe străzi”


În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman a decis să plece alături de sotul ei partener și de fetița lor în Italia, cea mai afectată țară din Europa de către virusul care i-a speriat pe români.


Ajunsă în Roma, vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii și filmulețe, asigurându-i pe cei de acasă că lumea nu este deloc panicată în Italia și că românii au demonstrate, în ultimele zile, că sunt un popor needucat și necivilizat.

„Sunt foarte mulți turiști și foarte mulți pelerini la Vatican. Lumea este foarte calmă, liniștită, stăm frumos la coadă, nu e panică. Am înțeles că în România oamenii s-au dus și au golit rafturile prin magazine... ca să ne înțelegem ce popor needucat suntem și necivilizat, incredibil. Într-o țară cum e Italia, unde există o epidemie, dar care este controlată cumva și nu e în zona în care eu mă aflu, oamenii sunt foarte relaxați, sunt foarte liniștiți, nu există niciun fel de panică pe străzi, iar la obiectivele turistice este foarte multă lume, ca de obicei”, a spus Oana Roman pe instastory.

Vezi și: Răspândirea coronavirusului în Italia provoacă îngrijorare printre români

related posts