Oana Roman s-a întâlnit într-un final cu tatăl ei! Cum a decurs vizita lui Petre Roman la noua casă a fiicei sale


Oana Roman și tătăl ei, Petre Roman, au avut o relație tensionată de ani de zile.


Oana s-a plâns de mai multe ori de indiferența lui Petre Roman, iar lucrurile au escaladat când aceasta a declarat că părintele ei a uitat de ziua Isabelei, fiica ei. 

După o perioadă lungă de timp, Petre Roman i-a făcut fiicei prima vizită în noua ei casă, într-o perioadă în care Mioara Roman este internată pentru o lună într-un centru de recuperare de lux.

La o emisiune mondenă de televiziune, Oana a vorbit despre vizită:

“El nu a fost la noi de când ne-am mutat la vilă. Arată fabulos pentru vârsta lui. Zici că e Nemuritorul). Îmi doream mult să-i arat casa. Am profitat că el cu mama nu se întâlnesc și, cum ea e acum plecată la tratament, l-am invitat la mine. Am fost foarte fericită că a acceptat. S-a uitat la casă, la teren, la grădină. A zis: <wow, ce casă ai!> Am trei garaje, am piviniță, pod, bucătărie de vară. Am trăit un moment de grație. Atâta lume m-a acuzat că tata mi-a dat mereu bani! Nu a fost așa, casa asta am luat-o cu banii mei. Era și el fericit și mândru de mine! Și Isa a fost foarte fericită că a venit tata la noi!”, a spus Oana Roman.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies