Oana Roman se căsătorește, din nou, cu Marius Elisei


Oana Roman a anunțat că se va mărita, din nou, cu Marius Elisei, la doar câteva luni de când au divorțat.


La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că se despart, iar la începutul anului au divorțat. Iată că nici bine nu au divorțat și deja vor să se recăsătorească. Cei doi nu au putut sta foarte mult unul departe de celălalt, iar cel care a făcut primii pași spre împăcare este chiar Marius Elisei, care a spus că s-a confruntat cu depresia după ce s-au despărțit.

Pentru că și-au dat seama că se iubesc foarte mult, cei doi au decis să se recăsătorească. Cununia civilă va avea loc pe 24 septembrie, chiar de ziua de naștere a lui Marius Elisei, după cum a spus chiar vedeta într-o emisiune mondenă, potrivit click.ro

Oana Roman se mărită din nou cu Marius Elisei, la doar câteva luni de la divorț. Inițal, fiica lui Petre Roman a spus că va face doar o reînnoire a jurămintelor în fața lui Dumnezeu, la biserică. Între timp însă, Oana și Marius au decis să se căsătorească, din nou, și în acte, așa că vor face și cununia civilă. Cei doi au stabilit și data evenimentului, pe 24 septembrie, de ziua de naștere a lui Marisu Elisei.

Sursă foto: Instagram 

related posts

Modifică setările cookies