Oana Roman se desparte de Marius Elisei după șapte ani: “Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează”


Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au împreună  o fetiță, însă Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au luat o decizie radicală: vor porni pe drumuri separate.


Anunțul despărțirii a fost făcut de Oana Roman pe pagina ei de Facebook, dezvăluind că relația ei cu Marius Elisei nu mai funcționa de ceva vreme, dar că o vor crește împreună pe Isabela în continuare.

Iată mai jos mesajul Oanei Roman:

“Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o şi am şters-o apoi ! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată. Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii.

În aproape 7 ani de relaţie, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut şi momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi, deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Când părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris . Vreau ca Isabela să NU trăiască această suferinţă şi îmi doresc ca relaţia noastră ca părinţi să rămână una civilizată şi de prietenie, în a putea să ne creştem în mod responsabil copilul.

Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv şi fizic în creşterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase şi pentru asta îl respect şi îl voi respecta toată viaţa mea! Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem .

Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relaţia noastră ca părinţi trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unica soluţie.

Mi-aş dori ca presă să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară!

Vă mulţumesc!”

Vezi și: Oana Roman se mută într-o vila mare cât inima ei! Cum arată noua casă a vedetei

related posts