Oana Roman, sexy și asumată: "Vibrații pozitive, încredere în sine"


La începutul anului, o altă Oana Roman decât știam până atunci a apărut pe rețelele de socializare!
 
 
 


Feminină, asumată, chiar mai sexy și mai puțin îmbrăcată, Oana a început să se fotografieze în ipostaze în care până atunci nu se prezenta. Pozele în care aceasta apare în neglijeu au devenit deja cunoscute și pare că Oana, mai ales de când a slăbit, e tot mai mândră de corpul, de picioarele, de formele ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am un nou fotoliu vesel și colorat de la @mobiladalin si Isa a vrut neapărat sa mi facă o ședință foto. :) Ne pregătim de somn. Vise plăcute si inspirații pozitive. Foto credit @iamisabelaroman

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

O parte din urmăritorii de pe Instagram o critică, alții însă o admiră! Cert e că Oana Roman are un mesaj asumat pentru toți: “Vibrații pozitive și încredere în sine.” Textul chiar însoțește una dintre cele mai recente imagini de pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Confident and positive vibe. #mylife #mystyle #myway Foto @alexandra.artcreator

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

 
De când afișează o cu totul altă atitudine, Oana nu se mai lasă nici afectată de cei care au comentarii negative la adresa ei. Poate tocmai de aceea s-au înmulțit și laudele. În trecut însă, după primele poze mai sexy, Oana scria:
 
„Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții. 

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi!”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram."

PE PRO TV PLUS AVEȚI EXCLUSIV ȘI VIDEO-URI SPECIALE PENTRU GAMING:

FOTO: OANA ROMAN INSTAGRAM

FULLSCREEN

related posts

Modifică setările cookies