Oana Roman și-a schimbat look-ul: și-a pus extensii! Vezi cum îi stă cu părul creț și foarte lung


După ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman e tot mai îndrăzneață. Și, deși mulți comentează, ea merge înainte. 


Tocmai de aceea sunt și mulți care îi apreciază curajul de a se reinvena, mai ales în prinvința aspectului fizic. După ce a slăbit, Oana a început să experimenteze tot felul de stiluri vestimentare. După care, la propunerea revistei Viva, pentru un pictorial, a ales să își pună extrensii, să poarte părul foarte lung și cu bucle stilizate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pt ședința foto de azi, coafura cu extensii tape on @sungatestudio machiaj Florina Iosif pentru @sungatestudio @makeupflorina Va pup si va multumesc pentru mesaje! #mylife #mystyle #myway #viva #revistaviva

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

Mulți dintre urmăritorii Oanei pe Instagram au reacționat pozitiv și au lăudat-o pentru noua înfățișare.

Un alt look ce atras atenția de curând e unul despre care chiar Oana a scris că e inspirat din fimul “Frumușica”: vedeta poartă o pereche de cizme foarte lungi și la modă, cu o fustă foarte scurtă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night! "Pretty woman look" Haina @svetlana_karahan , cizme @azstyle.ro #mystyle #mylife #myway

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

Oana are parte de tot mai multă atenție pe rețelele de socializare după ce a publicat câteva imagini dintr-o sedință foto…altfel. Mai precis, pentru o reclamă, Oana a pozat în lenjerie sexy și în halat, așa cum iese de la duș. Faptul că a slăbit considerabil în ultima perioadă a ajutat-o să se simtă bine în această ipostază inedită.

Pe Pro TV Plus puteți vedea emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM OANA ROMAN

related posts