Oana Roman suferă după divorțul de Marius Elisei: „Resimt lipsa acestui timp al nostru”


La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să pună punct relației lor, chiar dacă au împreună o fetiță, iar  recent cei doi au divorțat.


Chiar dacă nu mai sunt împreună și se mai întâlnesc doar pentru că au o fetiță împreună, Oana Roman pare că încă îl iubește pe Marius Elisei. Cu siguranță despărțirea nu a fost ușoară, ei având și în trecut probleme în căsnicie.

Recent, Oana a lansat o provocare pe InstaStory: fanii îi puneau întrebări, iar ea le răspundea. Una dintre întrebări a fost: ”Îți este dor de Marius și de timpul petrecut împreună?”. Răspunsul ei a fost perdea, recunoscând că îi lipsesc anumite lucruri: „Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”.

Întrebată dacă se gândește la o nouă relație, Oana a fost foarte directă și hotărâtă: “Sub nici o formă nu mă gândesc la altă relație. Va trece mult până să iau măcar în calcul gândul ăsta.”

Oana a mai spus că nu s-a gândit dacă o să-și mai refacă viața după despărțirea de Marius Elisei, semn că aceasta încă suferă și nu se vede pregătită pentru o nouă relație. 

Sursă foto: Instagram Oana Roman

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/
 

related posts

Modifică setările cookies