Oana Zăvoranu, imagini de senzație alături de soț în dormitor. A publicat fotografia pe internet


Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu de ceva timp, iar cele mai recente imagini demonstrează că cei doi soți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.


Deși de regulă sunt extrem de discreți cu viața lor intimă, de această dată cei doi au făcut o excepție și au publicat o imagine din dormitor, o surpriză de proporții pentru cei care îi urmăresc în mediul online. 

Oana Zăvoranu a publicat fotografia pe pagina sa de Instagram, însoțită de o descriere frumoasă: "ALWAYS IN LOVE, STRONGER THAN EVER, SIDE BY SIDE, NO MATTER WHAT ????‍❤️‍????????‍❤️‍????????‍❤️‍???? Wify Loves you to the Moon and back, Husby ♥️???????????????????? ????????⭐️☀️????????‍♀️???????????????? ????????????????????????????????????♥️ Love you my fans too❣️ OANA ????", a scris bruneta.

Imaginea i-a dus imediat pe internauți cu gândul că vedeta este însărcinată și că cei doi soți vor deveni în curând părinți. Oana nu a comentat pe acest subiect, dar au fost și fani care i-au rugat pe cei ce fac speculații să o lase în pace că ea știe cel mai bine când este momentul potrivit pentru o sarcină.

Citește și: Costumul de baie care i-a scandalizat pe credincioși. „E atât de lipsit de respect”

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Oana Zăvoranu, imagini de senzație alături de soț în dormitor. A publicat fotografia pe internet
  • /

related posts

Modifică setările cookies