Oana Zăvoranu, mesaje neașteptate în memoria mamei sale: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”


Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o serie de mesaje dedicate mamei sale, Mioara, care s-a stins din viață în 2015. Vedeta și-a cerut iertare pentru tot scandalul pe care l-a avut cu cea care i-a dat viață și a făcut publice câteva mărturirisiri dureroase.

Tag-uri: #Oana Zavoranu

Vedeta și mama sa, Mioara Zăvoranu, s-au aflat întotdeauna în centrul scandalurilor și au ținut primele pagini ale ziarelor până aproape de ziua în care aceasta a pierdut lupta cu boala de inimă. Plină de remușcări, Oana Zăvoranu și-a deschis sufletul și a publicat un mesaj sfâșietor, în memoria mamei sale.

De-a lungul anilor, cele două s-au acuzat reciproc și chiar s-au dat în judecată, însă bruneta susține că acum „se cutremură” când își aduce aminte. 

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar, cum știu și cum pot eu mai bine, toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase, de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești. M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură …ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. 

Când mă uit înapoi mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit”, a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu: „Nu eram eu, eram posedată”

Bruneta a continuat mesajul și a mărturisit că în cele din urmă a ajuns să le dea dreptate tuturor celor care au judecat-o în perioada scandalurilor cu mama sa. 

„As da multe să pot șterge tot ce a rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă,  fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe buna dreptate, pentru ca NU ERAM EU… ERAM POSEDATĂ, SI DIAVOLUL DIN MINE MĂ BATJOCOREA… așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge… Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți, de fapt, cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel…ACUM ÎL AM PE DUMNEZEU ÎN INIMĂ ȘI SUFLET ȘI NU AM SĂ ÎL MAI LAS NICIODATĂ. Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veți vedea singuri, cei care încă mai aveți încredere în mine. Vă iubesc mult”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies