“Oau, ești reală?” Imaginea cu Emily Ratajkowski în bikini care i-a bulversat pe fani


Peste 23 de milioane de oameni o urmăresc zilnic pe Emily Ratajkowski pe Instagram, iar aceasta nu își dezamăgește niciodată fanii. Una dintre cele mai sexy și dezinhibate vedete, Emily postează adesea imagini care înfierbântă imaginația admiratorilor. Mandră de trupul sau perfect, vedeta își etalează formele în fotografii care mai de care mai provocatoare.


Aflata în Franța pentru o campanie promoțională la un brand de cosmetice, Emily nu a ratat șansa de a se mai poza încă o dată sexy. Vedeta și-a afișat cu mândrie abdomenul suplu, cu acel “ab crack” - trendul care făcea furori pe rețelele de socializare în urmă cu câțiva ani.

Ce este “ab crack”? Acea linie verticală proeminentă de pe abdomenul vedetei. Multe tinere își fixaseră ca scop obținerea acesteia, făcând anumite exerciții speciale pentru evidențierea ei. Specialiștii în fitness spun însă că ori te naști cu ab crack ori o renunți la ideea de a avea așa ceva, pentru că nu există exerciții prin care să îți desparți abdomenul. Poate doar după naștere, dacă rămâi cu displazie abdominală, însă asta este o problemă medicală serioasă.

Imaginea cu Ratajkowski în costum de baie nu i-a lăsat indiferenți pe fanii sai. “Oau, ești reală?” -  a întrebat retoric o admiratoare. Și vedetele au reacționat la fotografia sexy a lui Emily. Surorile Kardashian – Khloe și Kourtney – au comentat și ele. “OMG”  -  a scris Khloe, impresionată de corpul perfect al modelului. În câteva ore imaginea cu Emily Ratajkowski în costum de baie a strâns aproape un milion de like-uri. 

Vedeta este însoțită în Franța de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, cu care este casatorită de aproape un an și jumătate.

Vezi mai multe imagini cu Emily Ratajkowski în galeria foto de mai jos.

Vezi și: Profil de celebritate: Gigi Hadid

 

FULLSCREEN
“Oau, ești reală?” Imaginea cu Emily Ratajkowski în bikini care i-a bulversat pe fani
  • /

related posts