Obiceiul prințului Harry care o enervează pe soția lui, Meghan


Aparent, prințul Harry nu este perfect.


Într-un documentar difuzat zilele trecute pe BBC One, ”Prince, Son and Heir: Charles at 70”, despre prințul Charles, Harry, fiul acestuia, dezvăluie că a preluat cel puțin un obicei de la tatăl său: acela de a stinge luminile atunci când este acasă.

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle refuză să poarte rochiile semnate Victoria Beckham

”Este obsedat când vine vorba să stingă luminile”, a explicat Harry. ”Iar acum și eu sunt obsedat să fac același lucru”, a adăugat prințul. 

Această practică are o cauză nobilă: salvarea mediului. Charles, care este un înfocat susținător al protejării mediului, a transmis acest ”inofensiv obicei” ambilor săi fii. După ce prințul Harry a dezvăluit că simte nevoia să stingă luminile când intră într-o cameră, Prințul William a mărturisit că și el face același lucru.

Știu, am o tulburare obsesiv-compulsivă serioasă când vine vorba despre luminile aprinse, ceea ce este îngrozitor”, a adăugat prințul William.

Există însă cineva în familie care nu apreciază preferința lui Harry pentru iluminatul minimalist. Este vorba despre soția sa, Meghan Markle. 

Ceea ce este aiurea, pentru că soția mea îmi reproșează tot timpul: Păi, de ce stingi lumina? Știi... este întuneric. Iar eu îi spun: Avem nevoie doar de un bec, nu ne trebuie șase”, îi spune Harry lui Will, râzând, în cadrul documentarului.

Chiar dacă acest obicei al său o enervează pe Meghan, Harry este împăcat: ”Toate aceste mici schimbări în stilul de viață pot fi făcute de oricine. Cred că este una dintre cele mai importante lecții pe care le-am primit de la tatăl meu”.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Obiceiul prințului Harry care o enervează pe soția lui, Meghan
  • /


related posts