Obiceiurile lui Meghan Markle, ”nedemne de o lady”, dezvăluite


Meghan, soția prințului Harry, s-a remarcat prin eleganță și stil, dar până și ea admite că are câteva obiceiuri ”nedemne de o doamnă”, de care încearcă să scape.


În 2016, Meghan Markle scria pe blogul său de lifestyle, The Tig, care de atunci a fost dezactivat, despre rezoluțiile sale de Anul Nou, care păreau a fi aceleași în fiecare an. 

Citește și: Obiceiul prințului Harry care o enervează pe soția lui, Meghan

Fosta actriță din serialul ”Suits” dezvăluia atunci două dintre obiceiurile sale mai puțin elegante, de care nu putea să scape.

Lista cu rezoluțiile de Anul Nou suna cam așa: ”Să particip la maraton. Să nu îmi mai rod unghiile. Să nu mai înjur. Să reînvăț limba franceză. În fiecare an, toate astea ajung pe lista mea de dorințe”.

Apoi, Meghan mărturisește cu sinceritate: ”Maratonul nu s-a mai întâmplat. De înjurat, înjur atunci când sunt copleșită de muncă sau mă simt jucăușă după câteva pahare. Când vine vorba de rosul unghiilor - ei bine, se întâmplă în timpul unui zbor cu turbulențe sau într-o zi foarte stresantă. Nu este demn de o doamnă. Dar, din nou, nici înjuratul nu este. La naiba!”.

Postarea lui Meghan datează din 1 ianuarie 2016, cu șase luni înainte ca aceasta să-l cunoască pe Prințul Harry, în cadrul unei întâlniri aranjate de o prietenă comună.

La acea vreme, actrița trăia în Toronto, Canada, unde filma pentru serialul ”Suits”. Aceasta a decis să-și închidă blogul, The Tig, în aprilie 2017, după ce relația sa cu Harry a devenit mai serioasă.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Obiceiurile lui Meghan Markle, ”nedemne de o lady”, dezvăluite
  • /


related posts