Olimpia Melinte este inima poveștii în superproducția ”VLAD”: ”Un personaj care mi-a dat ceva bătăi de cap”


Frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară. Olimpia Melinte are rolul principal feminin în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, „VLAD”.


Superproducția ”VLAD”, care se va difuza la PRO TV, o poveste despre trădare, iubire, răzbunare și putere, îi are în rolurile principale pe Adi Nartea (Vlad) și Olimpia Melinte (Eliza).

Citește și: O romanca, nominalizata la Oscarurile spaniole. Cine este Olimpia Melinte, actrita care impresioneaza cu talentul ei

Frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară, elegantă, rafinată, Eliza este femeia fermecătoare care constituie inima poveștii.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Olimpia Melinte își descrie personajul: ”E un personaj care mi-a dat ceva bătăi de cap la primele întâlniri. Apoi m-am obișnuit cu Eliza și ușor-ușor, lucrând și cu Jesus (nr. regizorul Jesus del Cerro), am început s-o cunosc. Cred că dacă n-ar fi el, de foarte multe ori m-aș pierde cumva, în această mare de personaje, de situații”.

Olimpia îl descrie și pe personajul principal al serialului, interpretat de Adi Nartea. ”Vlad cred că e sigur pe el, puternic și fragil. El are o fragilitate pe care o veți descoperi”, ne promite interpreta personajului Eliza.

Pentru Eliza, cel mai frumos loc în care a filmat până acum este Grecia: ”Portocaras, clar! Acolo a fost foarte frumos și pentru că ne-am sudat ca echipă, cumva, pentru că, până atunci, nu stătusem așa de mult împreună. Deja lucram împreună, aveam niște secvențe destul de dificile și când am ajuns acolo, în sfârșit, am devenit așa, o mare familie”.

 

Evenimentul cinematografic ”VLAD” spune povestea lui Adrian / Vlad (Adrian Nartea), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis.

related posts

Modifică setările cookies