Olimpia Melinte, fără machiaj pe Instagram. Ce mesaj tulburător a transmis actr


Superba actriță care joacă rolul personajului principal feminin din serialul VLAD  i-a sensibilizat pe fanii ei de pe internet cu cea mai recentă postare. 


Olimpia Melinte a pozat fără pic de machiaj, arătându-și cu mândrie frumusețea naturală. Textul  pe care actrița l-a scris a ajuns direct la inimile fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale

Olimpia a povestit prin ce a trecut înainte să devină celebră și cum a ajutat-o experiența de viață să se iubească așa cum este. 

 

" -Ai pistrui.

Apoi a urmat o pauză stânjenitoare în care el se uita în laptop la fotografiile pe care abia mi le făcuse și dădea contrariat din cap. Eu m-am facut și mai mică decât eram și m-am așezat pe scaunul din față biroului.

-Da, am. De la...mama. Mama are chiar mai mulți! Încercam să găsesc scuza perfectă.

 

M-a privit contrariat și un pic dezgustat de parca eram cine știe ce creatură extraterestră.

-Mda...vedem cum facem. De rezolvat se rezolvă în photoshop și cu un machiaj adecvat, dar film sau TV nu cred că poți să faci, ăștia sunt mai pretențioși.

Am zâmbit...oricum nu prea știam ce altceva să fac. 

Aveam 14 ani și venise cineva de la BUCUREȘTI (!!!) să ne explice cum stă treaba cu audițiile și reclamele și filmele și toată această lumea fantastică la care noi provincialii de la #Iași puteam doar să privim și să înghițim în sec. 

 

Am plecat de acolo hotărâtă să imi văd de drumul meu, chiar dacă am plâns și-am suspinat pe tot dealul ce mă ducea spre casă, cu lacrimile înnodându-mi-se în barbă. Am mers la zeci de castinguri, am folosit tone de fond de ten, mi-am vopsit părul într-o culoare întunecată și mi-am pus pierceing-uri în nas, buză și sprînceană. Am trecut prin toate dramele adolescenței, am purtat haine largi, m-am dat cu litri de ojă neagră, am ascultat Nirvana si Rancid până la epuizare. 

 

Și dupa multe încercări și alte zeci de respingeri m-am intors la mine pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează culoarea pielii, a ochilor, pistruii, fruntea prea mică sau prea mare și cât timp pierdeam încercând să fiu altcineva! " , a declarat frumoasa actriță. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Olimpia Melinte ✨ (@olimpia.melinte) pe

 

Aproape 10.000 de oameni i-au apreciat postarea și sute de fani au comentat, admirându-i frumusețea naturală,  talentul și încrederea. 

 

Vezi și: Olimpia Melinte și Andrei Aradits, dezvăluiri din culisele serialului VLAD 

 

 

related posts

Modifică setările cookies