Olivia Cooke, din House of the Dragon, ședință foto incendiară în lenjerie intimă. Și-a etalat formele în creațiile Rihannei


Olivia Cooke, actrița care face ravagii în cea mai nouă seria intitulată "House of the Dragon", a pozat în lenjerie intimă pentru brandul Rihannei, iar imaginile sunt de-a dreptul incendiare.


În vârstă de 28 de ani, actrița britanică și-a lăsat la iveală latura sexy și a pozat în faimoasa lenjerie intimă a Rihannei, care are puterea de a face orice femeie să se simtă atrăgătoare și sigură pe sexualitatea sa. 

Campania de promovare a liniei de lenjerie intimă Savage x Fenty a fost filmată într-un decor glamuros, iar Olivia Cooke a apărut din spatele cortinei roșii în mai multe seturi de lenjerie intimă.

În primul cadru, actrița a apărut într-o rochie din plasa și un set de lenjerie cu dantelă, etalându-și jucăuș posteriorul. Al doilea set purtat a constat într-un corset negru cu bikini din dantelă, iar piesa de rezistență a venit la final, când Olivia a pozat sexy într-un set verde lime.

La vederea imaginilor provocatoare, fanii de pe rețelele sociale au avut numai cuvinte de laudă pentru cea care îi dă viață personajului Alicent Hightower în noul serial senzație, House of the Dragon

"Regina verdelui poartă negru", "Superbă și ireală", "Miss Alicent, arăți trăznet", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

related posts

Modifică setările cookies