Omagiu pentru tata. Cum s-a costumat fiica lui Michael Schumacher la un concurs de călărie


Au trecut aproape 6 ani de la tragicul accident de schi suferit de Michael Schumacher, fără să ştim prea multe despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Tag-uri:

În centrul atenţiei sunt însă acum cei doi copii ai germanului, Mick şi Gina.

Dacă Mick (20 de ani) a călcat pe urmele tatălui, fiind un concurent de top în Formula 2, Gina a moştenit pasiunea pentru călărie a mamei Corinna.

Citește și: Aparitie incantatoare pentru Kate Middleton. Omagiul emotionant pe care Ducesa de Cambridge i l-a adus Printesei Diana

În vârstă de 22 de ani, aceasta e deja campioană mondială la ,,reining”, o ramură a echitaţiei inspirată din mişcările celebrilor cowboy americani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

 

La ultima competiţie la care a participat, la Verona, Gina Schumacher şi-a trecut în cont o nouă victorie, după care a făcut senzaţie la show-ul laureaţilor cu echipamentul ales atât pentru ea cât şi pentru calul său. Mai precis, Gina s-a îmbrăcat din cap până în picioare într-un combinezon al echipei de Formula 1 Ferrari, cu care Michael a câştigat de 5 ori titlul suprem.

"Recunosc, am exagerat puţin, dar am făcut-o din inimă. Mi-a luat o grămadă de timp să pregătesc costumaţia calului", a declarat fiica lui Schumacher la final, cu zâmbetul pe buze. Omagiul adus de Gina tatălui aflat în suferinţă a fost completat de o oprire la boxe simulată, un ,"schimb de cauciucuri" extrem de apreciat de către spectatorii prezenţi.

Sursa FOTO: Getty Images/Instagram 

Vezi și:   Joaquin Phoenix - Profil de Celebritate

FULLSCREEN
Omagiu pentru tata. Cum s-a costumat fiica lui Michael Schumacher la un concurs de călărie
  • /

related posts