Operaţii banale, dar fatale. Cine e fotomodelul care a murit după o rinoplastie şi o liposucţie


În vârstă de numai 32 de ani, mexicanca Elena Carolina Sada Sandoval a decedat în mod cu totul neaşteptat, fiind victima unei complicaţii apărute în urma a două operaţii estetice aparent banale.


Ceea ce trebuia să fie o intervenţie chirurgicală de duzină s-a transformat într-o dramă pentru frumoasa Carolina. Conform presei din Mexic, aceasta s-a deplasat la 7 decembrie în oraşul Monterrey pentru a scăpa de ţesutul adipos în exces (liposucţie) şi pentru a-şi face câteva retuşuri în zona nasului (rinoplastie).

Citește și: Bărbatul Ken, decizie surprinzătoare după ce a dat 700.000 de euro pe operații estetice 

După cele două operaţii, efectuate simultan, Carolina Sada a fost trimisă în salonul de recuperare, unde s-a confruntat însă cu un stop cardiorespirator care i-a fost fatal. Şocaţi de cele întâmplate, membrii familiei au solicitat o anchetă în acest caz, suspectând o eroare medicală. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolina Sada (@carolina.sada) on

 

Mai trist decât atât, tânăra mexicancă era mamă a doi copii, rămaşi orfani în urma acestui deces survenit din senin. Carolina Sada şi-a împletit cariera de model cu cea de designer, având la activ numeroase participări la evenimente internaţionale de fashion în care a promovat în primul rând tradiţiile mexicane.

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Kendall Jenner și-a întrebat fanii dacă vor ca ea să își întemeieze o familie 

related posts

Modifică setările cookies