Operațiile estetice l-au transformat într-o persoană care îți dă fiori. Acest lucru nu l-a împiedicat să se însoare cu o femeie frumoasă


Aleksandr Shpak, în vârstă de 42 de ani, este un culturist rus, devenit cunoscut în urma show-urilor TV la care a participat, etalându-și corpul tranformat de operații estetice. De asemenea, el și soția sa Irina (Masya) sunt bloggeri populari în Rusia, având o comunitate de peste 2 milioane de urmăritori. 


Sasha Shpak a trecut prin cel puțin 15 operații estetice, dorindu-și un fizic atipic. După părerea multor internauți, acest lucru l-a transformat într-un alt ”bărbat Ken”. Implanturile de sâni și fese, colții falși și multimplele tatuaje sunt doar o parte din procedurile prin care a trecut. (vezi în galeria foto cum arăta înainte)

Aceste transformări nu l-au impiedicat să cucerească mai multe femei. Sasha a fost căsătorit oficial de șase ori. De cinci ani, el formează un cuplu alături de Irina, pe care o dezmiardă Masya. Femeia, cu trăsături de model, are peste 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Cei doi au devenit populari pe rețelele sociale datorită filmulețelor amuzante și ironice care ilustrează viața lor de zi cu zi. 

Sursă foto: Instagram/ sashashpakofficial, masyashpakofficial

related posts

Modifică setările cookies