Oprah dezvăluie de ce nu a avut niciodată copii: „N-am crezut că instinctul matern este pentru mine”


Celebra prezentatoare Oprah Winfrey a făcut o mărturisire emoționantă legată de decizia ei de a nu avea urmași.


Oprah Winfrey împlinește 65 de ani pe 29 ianuarie și nu regretă că până la această vârstă nu a făcut copii. La un eveniment special pentru o școală de fete din Africa de Sud, vedeta de televiziune a mărturisit că nu a avut niciodată instinct de mamă, cu toate că îi plac copiii. Însă, iubirea ei față de cei mici este puțin diferită decât a altor femei.

N-am crezut niciodată că instinctul matern este pentru mine. Îmi plac copiii, dar îmi plac ceva de genul: Bună, puștiule, ok, acum du-te de aici! Îmi plac copiii atunci când pot să-mi vorbească și să-mi spună ce problemă au. Asta ar fi trebuit să însemne pentru mine a avea copii”, a spus Oprah, potrivit revistei People.

Într-un alt interviu, Oprah a recunoscut că nu și-a dorit copii, pe motiv că nu ar fi fost o mamă bună.

„Nu am dorit să am copii. Nu aș fi fost o mamă bună pentru acei copii. Nu am răbdare. Am răbdare pentru cățeluși, dar și aceea îmi trece repede”, a dezvăluit prezentatoarea celebrului The Oprah Winfrey Show.

Lipsa instinctului matern poate fi justificată de copilăria grea pe care a avut-o vedeta TV. Oprah a fost crescută de bunica din Mississippi, fiindcă mama ei a plecat de acasă pentru a munci în Milwaukee. Varnita Lee și-a revăzut fetița abia când Oprah a împlinit șase ani, însă pentru puțină vreme, întrucât femeia a dat-o spre adopție imediat ce a născut o altă fată.

 

Oprah nu și-a cunoscut sora vitregă niciodată, însă a aflat de existența ei abia în anul 2010. Mult prea târziu, însă, fiindcă aceasta murise cu șapte ani înainte.

În ciuda acestei lipse a sentimetului matern, Oprah a investit multe milioane de dolari pentru protecția tinerelor femei din America și Africa. În 2007, ea a deschis o școală de fete în Africa de Sud, iar acum a fost la ceremonia de absolvire a unei noi generații. 

FOTO: Oprah Winfrey Instagram

Oprah a declarat că e foarte apropiată de elevele sale, care i-au spus din prima zi „mama O”. „Ele sunt fiicele pe care nu le-am avut. Ele sunt bucuria mea cea mai mare”, a mai spus vedeta de televiziune.

related posts

Modifică setările cookies