Oriana Marzoli, bomba sexy care face furori printre fotbaliști: “Mi-au scris mulți! Unii însurați și cu copii acasă”


Despre Venezuela s-a spus întotdeauna că are cele mai frumoase femei din lume! Drept dovadă stau domnișoarele care au fost încoronate de-a lungul anilor ca Miss Universe, Miss World sau Miss Internațional. 


Oriana Marzoli are 30 de ani și este din Caracas, Venezuela. Superba blondă este cunoscută în țara natală și este un influencer și model de succes. Peste 2,1 milioane de fani îi urmăresc zilnic postările. Și au cu ce se delecta!

Oriana adoră să pozeze sexy și să îmbrăce ținute sumare. Imaginile cu ea în costum de baie fac furori printre internauți. Se pare că bomba sexy are mare lipici și la fotbaliști. 

Modelul a declarat recent că primește foarte multe mesaje de la fotbaliști, iar unii dintre ei sunt căsătoriți și au și copii. 

Oriana a dezvăluit în emisiunea “Celebrity Game Over” că un star de la Real Madrid s-a dat la ea. 

“Mi-au scris foarte mulți fotbaliști. Mi-a plăcut doar unul. Era foarte arătos. Dar am aflat prin intermediul unor prieteni, pentru că eu nu urmăresc știrile sportive, că are nevastă acasă și un fiu”, a spus vedeta potrivit Daily Star. Oriana nu i-a dezvăluit identitatea fotbalistului, dar sigur le-a dat de treabă nevestelor din La Liga.

Fotografii: Instagram 
 

related posts

Modifică setările cookies