Otilia Bilionera a suferit de depresie. Ce mărturisiri a făcut artista


Este tânără, frumoasă și celebră, însă problemele nu au ocolit-o. Otilia Bilionera a recunoscut recent că a dus o luptă grea cu depresia și a avut nevoie de șapte luni de terapie. 


Întrebată care au fost motivele care au adus-o în pragul depresiei, Otilia a răspuns: “Depresia mea a fost legată și de fostul management, de faptul că munceam mult și nu câștigam pe măsura efortului depus. Aveam probleme de sănătate din cauza stresului, a deplasărilor, a răcelilor pe care nu apucam să le tratez și din cauza relației în care mă aflam atunci, care nu mă făcea fericită”. 

Artista a povestit pentru VIVA! că depresia ei a durat un an și a avut nevoie de ajutor specializat pentru a depăși această cumpănă. 

“Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie, iar acum – mulțumesc lui Dumnezeu! – sunt bine, am reușit să depășesc acel moment. Le recomand celor care trec prin astfel de momente să apeleze la medicul specialist”, a spus Otilia pentru sursa menționată mai sus.

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 a mai povestit că părinții i-au fost alături în momentele grele. De altfel, Otilia a declarat deseori că mama ei îi este cea mai bună prietenă. 

“Până la 19 ani, când am plecat de acasă, am dormit cu mama în pat”, spunea Otilia în urmă cu cu o lună și jumătate în cadrul emisiunii Vorbește lumea

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies