Otilia Bilionera a vorbit despre presupusa relație cu Tristan Tate: „Sunt nevinovată”


În anul 2018, după ce Tristan Tate s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Otilia Bilionera și bărbatul care acum este acuzat de viol și trafic de persoane au fost fotografiați în oraș.


Încă de la acea vreme, Otilia Bilionera a negat că ar avea o relație cu Tristan Tate, însă acum, după ce el a fost arestat, unele publicații au scris că artista s-ar fi iubit cu bărbatul în urmă cu mai mulți ani.

Deranjată de cele apărute în presă, Otilia a reacționat pe TikTok!

@otiliaofficialb

Nu mai credeti tot ce cititi! Despre Tristan Tate!

♬ original sound - Otilia Official

„Sunt nevinovată, pur și simplu sunt băgată aiurea într-un asemenea c****t. Nu înțeleg de ce sunt inclusă la vedete care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Stați puțin și cercetați. În 2018 am declarat clar că nu există nimic între mine și el! În 2018 l-am cunoscut pe Tristan la o petrecere. La petrecerea aceea era și viitorul meu logodnic de atunci. Prietena mea cea mai bună lucra ca reporter la Antena 1, iar Tristan era cunoscut atunci pentru relația pe care o avea cu Bianca Drăgușanu. Prietena mea m-a rugat să ieșim la o cafea cu el, poate obține și ea un interviu. Asta a fost tot. Am ieșit la o cafea noi două cu el. A venit și presa. A doua zi a apărut peste tot la TV. Tristan nu este genul meu și nu am avut o relație cu el. Am declarat și atunci că suntem doar prieteni”, ar fi spus Otilia, potrivit celor de la Libertatea.

related posts

Modifică setările cookies