Otniela Sandu, topless în brațele iubitului: “Sunteți minunați împreună!”


Otniela Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Constantin, un cunoscut vlogger din România. Cei doi au realizat recent o ședință foto incendiară. 


Otniela s-a lăsat pozată fără sutien, în brațele iubitului său, pentru cel mai nou număr al revistei OK Magazine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela)

“Superbi, iar tu radiezi!” “Sunteți minunați împreună!”, “Frumoșilor!” “Ce fericit e Radu!” sau “Vă stă super bine împreună!” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Otnielei pe Instagram.

Cei doi și-au oficializat relația pe contul de Instagram, în prima zi din an. Otniela Sandu (30 de ani) și Radu Constantin (26 de ani) au povestit recent în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” cum a început povestea lor de dragoste, dar și ce pas important au făcut în relație. 

Pe lângă faptul că de trei luni s-au mutat împreună, Otniela și-a dus iubitul la părinți, de Sărbători: „Este prima cină în familia mea în care eu am venit cu cineva. Surorile mele sunt căsătorite, eu niciodată nu am venit cu nimeni”, a declarat Otniela în cadrul emisiunii de la PRO TV. 

Iubitul Otnielei este destul de popular în social media. Tânărul de 26 de ani face vlogg-uri, sketch-uri și seriale, care se bucură de mare succes.  

Fotografii: Instagram Otniela

Vezi și VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies